NIEUWS

IeTee People Solutions

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

De snel veranderende wereld vraagt veel flexibiliteit van organisaties en medewerkers. Daarom schrijven wij iedere maand een blog en plaatsen wij een interview met één van onze klanten, zzp’ers of medewerkers. Volg ook onze LinkedIn-pagina voor de leukste weetjes.

CI certificering Whitepaper

Opening nieuwe pand

Op 20 april 2023 was het zover. De opening van ons nieuwe kantoorpand in Breda was een groot succes.

CI certificering Whitepaper

Whitepaper CI-certificering

Wat betekent de verplichte CI-certificering voor detacherings-, uitzend- en flexbureaus? Lees het in onze Whitepaper!

2022

Interview Paardekooper

20 jaar geleden...

Dat deze “gekke” advertentie van 20 jaar geleden zou leiden tot en 20-jarig dienstverband, had toch niemand kunnen vermoeden? 

Gekte binnen de detachering

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Zoals altijd, wanneer het goed gaat in onze branche, kom je de gekste dingen tegen.

5 tips om jouw weg te vinden

Hoe kies je met welke detacheringbureaus je gaat samenwerken? Hierbij geven we je 5 tips en signalen waar je op kunt letten.

De perfecte match

We gaan altijd op zoek naar de perfecte match voor onze klanten en kandidaten. Maar hoe kom je uiteindelijk tot die perfecte match?

Interview Paardekooper

Ons partnership met Paardekooper

Al vier jaar is Paardekooper een tevreden klant van IeTee. Lees in dit interview met Ronald meer over onze goede samenwerking.

Sinds 2019 is ETZ tevreden klant

We zijn elkaar precies op het juiste moment tegengekomen en er is een samenwerking ontstaan, waar beide partijen heel blij mee zijn.

10 tips voor een goed CV

Hulp nodig? Een aantal tips die wij geven, willen wij graag met jullie delen. Wellicht leiden ze jou ook wel naar de perfecte match!

2021

Contact met onze freelancers

“Ik durf te zeggen dat persoonlijke aandacht één van onze krachten is.” Judith schreef deze maand een blog over het contact met onze freelancers.

Collega aan het woord

Iedere maand gaan wij met iemand in gesprek. Benieuwd naar onze collega Bjorn? Lees waarom hij nog lang niet klaar is bij IeTee.

De etiquette in Detachering

“Ik ben van het type: open en eerlijk zaken doen. Maar als je mij of één van mijn collega’s een kunstje flikt, dan is het voor mij over en uit.”

ZZP'er aan het woord

Maak kennis met onze freelancer Henny. Ontdek waarom hij het werk én de samenwerking met IeTee People Solutions zo leuk vindt.