FREELANCERS

IeTee People Solutions

Beste Freelancer,

Welkom bij IeTee People Solutions.

Zoals je wellicht hebt gezien, is ons motto: “Detacheren doe je zó!”. En dat is niet voor niets. Wij zijn namelijk geen zogenaamde “cv-schuivers”. Je kunt van ons veel meer verwachten.

Uiteraard mag je direct reageren op onze opdrachten, zoals je die terug kunt vinden op deze website, onze LinkedIn-pagina of iedere ander platform waar je ons tegenkomt. 

Heb je al een profiel bij ons?

Log hier in op ons portaal  

Laat je gegevens achter en upload jouw profiel

We nodigen je ook van harte uit, om je op voorhand al aan ons voor te stellen door middel van het uploaden van je profiel. Nadat je je profiel bij ons onder de aandacht hebt gebracht, nemen wij altijd even persoonlijk contact met je op om kennis met elkaar te maken en je de mogelijkheid te geven om je wensen bij ons kenbaar te maken. Tevens ontvang je van ons de inloggegevens, waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke omgeving binnen ons portaal.

Profiel uploaden

Wanneer je jouw profiel via onze website uploadt, komen jouw gegevens automatisch in onze database terecht.  Daarnaast ontvang je van ons een persoonlijke inlognaam en wachtwoord, zodat je altijd en overal toegang hebt tot jouw eigen gegevens. En wordt je door ons op een opdracht geplaatst? Dan kun je in jouw persoonlijke omgeving je uren boeken.

 

Kennismaking

Wij nemen contact met je op en plannen een persoonlijke kennismaking met je in. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar een Teams-meeting behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens deze kennismaking, leren we elkaar kennen en stemmen we nauwkeurig met je af, wat jouw wensen zijn met betrekking tot toekomstige opdrachten.

 

Afspraak is afspraak

Wat wij belangrijk vinden is dat we onze afspraken over en weer aan elkaar nakomen. We betalen je facturen op tijd, we ondersteunen en begeleiden je én we houden regelmatig contact. Heb je je profiel met ons gedeeld, maar ben je (nog) niet op een opdracht geplaatst, dan mag je er op rekenen dat wij er alles aan doen om de juiste opdracht te vinden.

 

Perfecte match

Wij streven er altijd naar om, voor zowel jou als voor de klant, tot de perfecte match te komen. We nemen vooraf even contact met je op, om af te stemmen of je beschikbaar bent én of je aan de eisen en wensen van de klant voldoet. Indien nodig, zullen we je voorzien van tips en advies, om je kennis en ervaring zo goed mogelijk te verwoorden in je profiel.

Hoe houden we je op de hoogte van nieuwe aanvragen?

Allereerst natuurlijk via persoonlijk contact. Maar daarnaast kun je altijd op onze website terecht en nodigen we je van harte uit om onze LinkedIn-pagina te volgen.

Wil je regelmatig een overzicht van onze beschikbare aanvragen per e-mail ontvangen? Freelancers en Collega Detacheerders kunnen zich aanmelden via onderstaand invulformulier. 

Meld je nu aan en ontvang onze aanvragen per e-mail