OPDRACHTEN

IeTee People Solutions

Vind de opdracht die bij jou past!

Meer weten?  

Monique Braal

Monique Braal

Manager Detachering & Recruitment

Monique Braal

Judith van Gameren

Consultant Detachering & Recruitment

Medior Helpdeskmedewerker

Introductie

REGIO WALCHEREN (PROVINCIE ZEELAND) | 36 UUR | 2 MAANDEN+ 

Voor onze directe en exclusieve eindklant in de regio Walcheren, gelegen in de provincie Zeeland, zijn wij op zoek naar een direct inzetbare Medior Helpdeskmedewerker die bereid is om 36 uur per week de organisatie te ondersteunen. Je bent het aanspreekpunt voor ICT. Je verstrekt technische ondersteuning aan gebruikers en lost hard- en softwareproblemen op. Daarnaast begeleid je gebruikers bij het gebruik van hard- en software.

Lees meer…

Eerstelijns ICT Supportmedewerker

Introductie

REGIO AMSTERDAM | 24 UUR | 6 MAANDEN+ 

Voor een ontzettend leuke, directe en exclusieve eindklant in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een direct inzetbare eerstelijns ICT Supportmedewerker, die bereid is om 3 werkdagen per week de organisatie te ondersteunen. Je bent het aanspreekpunt voor ICT. Daarnaast controleer en installeer je ICT-systemen. Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en bent in staat om gebruikers te instrueren op het gebied van ICT.

Lees meer…

ICT Supportmedewerker (16 uur per week, vanaf 4 juni)

Introductie

REGIO KRIMPENERWAARD | 16 UUR | 11 MAANDEN

Voor onze directe en exclusieve eindklant in de regio Krimpenerwaard zijn wij op zoek naar een ICT Supportmedewerker voor een periode van 12 maanden. De opdracht start vanaf 4 juni. Je bent in staat op gebruikers te ondersteunen en zaken snel op te pakken. Daarnaast ben je communicatief sterk. Je bent hét ICT-aanspreekpunt.

Lees meer…

Junior Netwerk Specialist

Introductie

REGIO WEST-GELDERLAND | 32 OF 40 UUR | DETAVAST

Voor onze directe en exclusieve eindklant in West- Gelderland zijn wij op zoek naar een Netwerk Specialist die binnen de IT infrastructuur ervoor gaat zorgen dat het netwerk stabiel, veilig, beschermd en bereikbaar is. Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen als Netwerk Specialist en na de inwerkperiode in dienst te treden bij de organisatie.

Lees meer…

Hoe houden we je op de hoogte van nieuwe aanvragen?

Allereerst natuurlijk via persoonlijk contact. Maar daarnaast kun je altijd op onze website terecht en nodigen we je van harte uit om onze LinkedIn-pagina te volgen.

Wil je regelmatig een overzicht van onze beschikbare aanvragen per email ontvangen? Freelancers en Collega Detacheerders kunnen zich aanmelden via onderstaand invulformulier. Heb je als Freelancer je CV op laten nemen in onze database? Dan ontvang je uiteraard alleen aanvragen die aansluiten bij jouw kennis en ervaring.

Meld je nu aan en ontvang onze aanvragen per e-mail