OPDRACHTEN

IeTee People Solutions

Vind de opdracht die bij jou past!

Meer weten?  

Monique Braal

Monique Braal

Manager Detachering & Recruitment

Monique Braal

Judith van Gameren

Consultant Detachering & Recruitment

Technisch Consultant Infrastructuur / Adviseur Infrastructuur Netwerkomgeving / Senior Netwerk Specialist ICT Nieuwbouw

Introductie

REGIO WEST-BRABANT | CIRCA 8 UUR PER MAAND IN 2024, VERVOLGENS 8 UUR PER WEEK TOT MEDIO 2026 | 6 MAANDEN+ 

Voor een directe eindklant in de regio West-Brabant zijn wij op zoek naar een direct inzetbare Technisch Consultant Infrastructuur / Adviseur Infrastructuur Netwerkomgeving / Senior Netwerk Specialist ICT Nieuwbouw, die bereid is om tot eind 2024 op basis van ongeveer 1 dag per maand de organisatie te ondersteunen. Naar verwachting zal de inzet vanaf 2025 worden vehoogd naar minimaal 1 dag per week. Tijdens deze opdracht ga je de ICT-organisatie begeleiden bij de nieuwbouwplannen van een nieuwe fabriek. Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en bent in staat om het ICT-team en stakeholders proactief te instrueren over de plannen en aandachtspunten op het gebied van ICT.

Lees meer…

Junior Netwerk Specialist

Introductie

REGIO WEST-GELDERLAND | 32 OF 40 UUR | DETAVAST

Voor onze directe en exclusieve eindklant in West- Gelderland zijn wij op zoek naar een Netwerk Specialist die binnen de IT infrastructuur ervoor gaat zorgen dat het netwerk stabiel, veilig, beschermd en bereikbaar is. Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen als Netwerk Specialist en na de inwerkperiode in dienst te treden bij de organisatie.

Lees meer…

Hoe houden we je op de hoogte van nieuwe aanvragen?

Allereerst natuurlijk via persoonlijk contact. Maar daarnaast kun je altijd op onze website terecht en nodigen we je van harte uit om onze LinkedIn-pagina te volgen.

Wil je regelmatig een overzicht van onze beschikbare aanvragen per email ontvangen? Freelancers en Collega Detacheerders kunnen zich aanmelden via onderstaand invulformulier. Heb je als Freelancer je CV op laten nemen in onze database? Dan ontvang je uiteraard alleen aanvragen die aansluiten bij jouw kennis en ervaring.

Meld je nu aan en ontvang onze aanvragen per e-mail