OPDRACHTGEVERS

IeTee People Solutions

Wat mag u als klant van ons verwachten? 

Kennis

Wij leren u en uw bedrijf goed kennen, om zo de juiste persoon op de juiste plek te kunnen plaatsen. Daarnaast ondersteunen, begeleiden en leiden wij onze kandidaten op, gedurende het gehele traject.

Bereikbaarheid

Wij zullen regelmatig contact met u opnemen om bij te praten en te evalueren. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar. Ook als u ons een keer buiten de normale kantoortijden nodig heeft.

Flexibiliteit

De inzet van onze medewerkers wordt volledig afgestemd op het door u gewenste aantal dagen per week. Bij ons hoeft u geen fulltime kracht in te huren. Zelfs als u iemand 1 dag per week nodig heeft, is dat geen enkel probleem.

Goede communicatie

Wij staan altijd voor u klaar. Loopt u een keer tegen een probleem aan, dan lossen wij het voor u op. Open en eerlijke communicatie is de basis van een prettige samenwerking. Er is niets, dat niet bespreekbaar is.

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Detachering

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning op ICT-gebied? Bijvoorbeeld tijdens piektijden, in de aanloop naar de invulling van een vacature, tijdens een project of vanwege langdurige afwezigheid van één van uw vaste collega’s? Onze IT-specialisten ondersteunen u in zo’n geval graag op detacheringsbasis.

U kunt bij ons terecht, wanneer u ondersteuning nodig heeft op het gebied van:

  • Systeem- / Netwerkbeheer
  • Support Engineers / Werkplekbeheerders
  • Cloudspecialisten
  • (Software) Developers
  • Functioneel en Technisch Applicatiebeheerders
  • Projectmanagers / Scrum Masters
  • IT-, Change- en Servicemanagers
  • IT-architecten
  • Consultants

Zij zijn beschikbaar op basis van 1, 2, 3, 4 of 5 dagen per week, of iedere andere door u gewenste inzet, ongeacht de lengte van de periode.

Detavast

Heeft u een ICT-gerelateerde vacature en lukt het niet om hier geschikte kandidaten voor te vinden? Of is het simpelweg niet uw corebusiness om u hiermee bezig te houden? Dan ondersteunen wij u hier graag bij. Een detavast-traject heeft voor u als klant een behoorlijk aantal voordelen:

Overeenkomst op maat

Overeenkomst op maat

Wij kunnen voor u een op maat gemaakte overeenkomst opstellen, met of zonder overname kosten. Wij stemmen met u een contractduur af, die u het best past. Duidelijk en helder!

Kennismaking

Kennismaking

Wij besteden veel aandacht aan het persoonlijk leren kennen van uw organisatie én van de kandidaten. Als wij een kandidaat aanbieden, hebben wij al een groot deel van het werving & selectie proces uitgevoerd.

Uitgebreidere proeftijd

Daar waar u normaal gesproken binnen een maand moet beslissen of een nieuwe medewerker de juiste match is, heeft u tijdens de detavast-periode een langere en meer flexibele periode de tijd om een kandidaat te beoordelen.

Geen zorgen

Geen kosten bij afwezigheid door vakantie, ziekte etc. tijdens de detavast-periode. Daarnaast betaalt u geen hoge werving & selectiefee en komen de werkgeverslasten niet voor uw rekening.

Heeft u een detacheringsaanvraag of vacature? Dan nodigen wij u van harte uit om die bij ons kenbaar te maken. Wij gaan dan voor u aan de slag, met uiteraard met als doel de voor u perfecte match te vinden!

Wat kunnen wij voor u betekenen?