Introductie

VASTE BAAN | 32 – 40 UUR

IeTee is op zoek naar een ervaren systeembeheerder die houdt van een persoonlijke aanpak!

Organisatie

We zullen je eerst een korte introductie geven over wie wij zijn…


IeTee bestaat al sinds 2001. Bob Ouwejan, onze directeur, begon dit bedrijf in zijn eentje op zijn zolderkamer. Al binnen een jaar bleek het zo goed te gaan dat hij mensen naast zich nodig had. Collega’s zoals Arjan, René, Franco, Patrick en Peter werken inmiddels al meer dan vijftien jaar bij ons. Bij IeTee is het dus geen “komen en gaan” van collega’s. Wij gaan altijd voor de lange termijn.


Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben.


Naast ons “Moderne Werkplek” concept en systeembeheer, bieden wij onze klanten ook diensten zoals projectmanagement, consultancy, detachering en het inventariseren, implementeren en ontwerpen van de automatiseringsomgevingen. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in de regio’s Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht en Gelderland.


Functie

Als Senior Support- & Beheermedewerker ben je onderdeel van het IeTee beheercentrum. Dit team bestaat uit drie collega’s en een coördinator die vanuit ons kantoor in Breda de kantoorautomatisering van onze klanten op afstand beheren en simpele maar ook complexe ICT vraagstukken oplossen. Samen met de andere collega’s van het IeTee beheercentrum ben je verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten (vragen en/of problemen bij klanten) die variëren van eenvoudige 1e lijns vragen tot het oplossen van complexe vraagstukken. Doordat het team klein is, zal je de gebruikers en klanten snel leren kennen en kun je hen voorzien van de beste ondersteuning en persoonlijke aandacht. Onze klanten vertrouwen op jouw kennis en ervaring. 


Daarnaast monitoren en beheren wij dagelijks servers (on-premise en in de Cloud), werkplek apparatuur en netwerk apparatuur van klanten. Tenslotte hechten wij veel waarde aan de bescherming van de data en applicaties van onze klanten en bieden daarom vanuit het IeTee beheercentrum een scala aan security diensten aan. Als Senior Support- & Beheermedewerker voer je ook deze security diensten activiteiten uit.


Verder zal je een belangrijke rol spelen in projecten die we uitvoeren voor onze klanten. Vanuit jouw standplaats in Breda bereid je bijvoorbeeld zaken voor als het gaat om migraties en vernieuwingen en zorg je voor de daadwerkelijke uitvoer van deze projecten.


De klanten zijn actief in diverse sectoren, voornamelijk in de semi overheid, onderwijs en commerciële branche. Je bouwt ervaring op met een diversiteit aan ICT systemen en applicaties. Naast ontwikkeling in de praktijk, bieden wij ook een opleidingsplan aan, waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te certificeren op een bepaald ICT vakgebied (o.a. Microsoft, VMware, Networking en ITIL certificeringen).

Functie-eisen

Voldoe jij aan onze onderstaande wensen?

 • Je hebt een MBO-4 opleiding of hoger richting de ICT;
 • Je hebt ruime ervaring als bijvoorbeeld systeembeheerder of system engineer;
 • Je hebt praktisch ruime ervaring met de volgende software applicaties: Microsoft 365, Windows server en Windows 10 en 11;
 • Ervaring met de volgende software applicaties is een pré: Microsoft Azure, Microsoft Defender for Business, Microsoft Endpoint Manager en N-able N-Central RMM;
 • Je bent servicegericht en staat altijd klaar voor klanten en collega’s;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid om te werken in twee servicetijden (08:00-16:30 uur of 09:30 -18:00 uur).

Dan zijn wij op zoek naar jou en ben jij op zoek naar ons!


Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een groeiende, financieel gezonde organisatie;
 • Een bedrijf waar samenwerking, waardering en persoonlijke aandacht zijn ingebakken in de bedrijfscultuur;
 • Volop uitdaging, dankzij de grote variatie in werkzaamheden;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen;
 • Een informele en klantgerichte werkomgeving, met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven;
 • Een prima salaris;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature, kun je terecht bij Judith. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 088-0231340  of via people@ietee.nl.