Introductie

REGIO WEST-GELDERLAND | 32 OF 40 UUR | DETAVAST

Voor onze directe en exclusieve eindklant in West- Gelderland zijn wij op zoek naar een Netwerk Specialist die binnen de IT infrastructuur ervoor gaat zorgen dat het netwerk stabiel, veilig, beschermd en bereikbaar is. Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen als Netwerk Specialist en na de inwerkperiode in dienst te treden bij de organisatie.

Functie

Voor onze directe en exclusieve eindklant in West- Gelderland zijn wij op zoek naar een Netwerk Specialist die binnen de IT infrastructuur ervoor gaat zorgen dat het netwerk stabiel, veilig, beschermd en bereikbaar is.

 

Jij komt te werken in een klein hecht team van 5 collega’s met allemaal hun eigen specialisme. Het betreft een ”platte organisatie” met een open structuur en veel mogelijkheden voor eigen initiatieven. Als Netwerk Specialist heb je ervaring met High Availability netwerk omgevingen, routerprotocollen zoals BGP en OSPF. Het bedrijf is 24/7 geopend. Naast deze werkzaamheden ga je jezelf ook bezig houden met het beheren van routers, switches en firewalls. Deze organisatie gebruikt voornamelijk Fortinet. Termen als: Cisco, Palo, Alto, Checkpoint, Juniper zijn je bekend. Je kunt je bijdrage leveren bij de uitvoering van interessante projecten, zoals het opzetten van NOC en SOC faciliteiten. De huidige netwerkomgeving bestaat uit meer dan 100 netwerkcomponenten. Bovendien kun je ondersteunen bij projecten, zoals de vervanging van netwerkapparatuur, zoals switches.

 

 

Je begint de dag met een SCRUM meeting. Tijdens deze meeting bespreek je de lopende projecten en eventuele problemen. Op deze manier houdt het team elkaar op de hoogte. Vervolgens ga je aan de slag met de changelijst en de projecten die aan je zijn toegewezen. Samenwerken en de organisatie informeren is zeer belangrijk. Je gaat aan de slag met tickets die zijn binnengekomen in het ticketsysteem. Daarnaast ga je het team ondersteunen door zelfstandig uitdagende projecten uit te voeren.

 

Dit betreft een aanvraag om uiteindelijk in dienst te treden bij onze klant. De klant hanteert gunstige arbeidsvoorwaarden afkomstig uit de CAO, zoals een goed salaris per 4 weken, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding kans om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen.

Functie-eisen

Je voldoet minimaal aan de volgende eisen:

 • Je beschikt over minimaal een MBO 4 opleiding in de richting van ICT;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Netwerk Specialist en hebt kennis van Fortinet en High Availability netwerk omgevingen;
 • Je hebt kennis van Fortinet;
 • Je bent in staat tickets die in het systeem zijn binnengekomen te waarderen op urgentie, lost deze op en escaleert naar onze 3e partijen (leveranciers) wanneer nodig;
 • Je bent in staat tot het opzetten (advies), uitvoeren en leiden van (kleinschalige) projecten binnen het team;
 • Je beschikt over relevante kennis van routers, switches en firewalls;
 • Je bent enthousiast, stressbestendig, servicegericht en flexibel;
 • Vanwege het kleine team, ben je bereid all-round mee te helpen waar nodig;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze aanvraag, kun je terecht bij Max, Marco of Judith. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-0231340 of via people@ietee.nl.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Dan ontvangen wij graag de volgende informatie van je:

 • Een uitgebreid profiel/cv, waarin de gevraagde kennis en ervaring duidelijk is beschreven;
 • Het gewenste tarief, exclusief BTW en inclusief reiskosten;
 • Beschikbaarheid en eventuele geplande vakanties.